Hinnasto

Muotokuvat

Haluan, että valokuvaus on kokemus ja että valokuva vie sinut muistoissa takaisin tiettyyn hetkeen ja elämäntilanteeseen. Valokuvia voidaan ottaa vaikkapa merkkipäivien, valmistujaisten, raskauden tai rakkauden vuoksi, kun tarvitset uutta profiilikuvaa tai vain muistutusta siitä, kuinka upea olet.

Muotokuvat voidaan ottaa toiveidesi mukaan miljöössä tai studiossa.

Lue lisää

Valokuvaajana vastaan kuvauksen suunnittelusta yhdessä kanssasi ja ohjeistansinut hyvin ennen kuvausta. Kuvauksen jälkeen saat 1-2 viikon kuluessa digitaalisen koevedosgallerian, josta saat valita kuvauspaketin koon mukaisesti parhaat kuvat. Editoin valitsemasi kuvat tyylini mukaisesti ja saat ne 1-2 viikon kuluessa itsellesi digitaalisena. Halutessasi voit tilata myös lisäkuvia.

Paketin hintaan sisältyvät matkakulut Helsingissä, sen ulkopuolelta matkakulut laskutetaan erikseen.

Kuvaus varataan maksamalla varausmaksu, joka on 20 % valitun paketin hinnasta. Loput hinnasta laskutetaan koevedoksien lähettämisen yhteydessä.

Valokuvaaja saa käyttää kuvia portfoliossaan, verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

 • Paketti L

  Kuvauksen kesto on 1,5 h. 
Hintaan kuuluu 15 kpl valmiita digitaalisia kuvia, jotka pääset valitsemaan 25-30 koevedoksesta.

  Hinta 597 € (sis. alv)

 • Paketti M

  Kuvauksen kesto on 1 h. Hintaan kuuluu 7 kpl valmiita digitaalisia kuvia, jotka pääset valitsemaan 15-20 koevedoksesta.

  Hinta 297 € (sis. alv)

 • Paketti S

  Kuvauksen kesto on 30 min. Hintaan kuuluu 3 kpl valmiita digitaalisia kuvia, jotka pääset valitsemaan 5-10 koevedoksesta.

  Hinta 197 € (sis. alv)

Brändikuvat

Kuvallinen tarinankerronta on tärkeä osa yrityksen verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja koko brändiä. Dokumentaarisen kuvaustyylini valokuvat kertovat asiakkaillesi millaisia yrityksesi ja sinä olette.

Kuvat voivat olla fiiliskuvia toimitiloista, tuotteista tai palvelusta, henkilöstöstä ja asiakkaista. Jokainen kuvaus suunnitellaan huolellisesti yhdessä vastaamaan yrityksesi tarpeitasi.

Lue lisää

Valokuvaajana vastaan kuvauksen suunnittelusta ja etenemisestä. Ennen kuvausta olemme yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai kasvotusten. Teen suunnitelman, jonka pohjalta kuvaamme toimitiloissasi tai miljöössä. Kuvaus onmahdollista tehdä myös studiossa, jolloin hintaan lisätään studion vuokra. Paketin hintaan sisältyvät matkakulut Helsingissä, sen ulkopuolelta matkakulut laskutetaan erikseen.

Kuvauksen jälkeen saat 1-2 viikon kuluessa digitaalisen koevedosgallerian, josta saat valita kuvauspaketin koon mukaisesti parhaat kuvat. Editoin valitsemasi kuvat tyylini mukaisesti ja saat ne 1-2 viikon kuluessa itsellesi digitaalisena. Halutessasi voit tilata myös lisäkuvia.

Valokuvat ovat vapaasti käytössäsi verkkosivujasi ja sosiaalista mediaa varten. Mikäli haluat käyttää kuvia myös muualla, sovitaan siitä tapauskohtaisesti.

Kuvaus varataan maksamalla varausmaksu, joka on 20% valitun paketin hinnasta. Loput hinnasta laskutetaan koevedoksien lähettämisen yhteydessä.

Valokuvaaja saa käyttää kuvia portfoliossaan, verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

 • Paketti L

  Kuvauksen kesto on 2 h. 
Hintaan kuuluu 15 kpl valmiita digitaalisia kuvia.

  Hinta alkaen 879 € + alv

 • Paketti M

  Kuvauksen kesto on 1,5 h. Hintaan kuuluu 10 kpl valmiita digitaalisia kuvia.

  Hinta alkaen 480 € + alv

 • Paketti S

  Kuvauksen kesto on 1 h. 
Hintaan kuuluu 5 kpl valmiita digitaalisia kuvia.

  Hinta alkaen 279 € + alv